INDICATORS ON گمیشان YOU SHOULD KNOW

Indicators on گمیشان You Should Know

Indicators on گمیشان You Should Know

Blog Article

نظرات درباره انواع بیماری ریه مریم گفت: ۱۴۰۲/۱۰/۱۹ در ۶:۵۳ ب٫ظ من سرفه میکنم و سینم هم خس خس میکنه بعضی موقعها نفسم میگیره خصوصا بوی دود

ریه یکی از مهم‌ترین اعضای بدن محسوب می‌شود و هر گونه تغییر در عملکرد آن نشان‌دهنده انواع بیماری ریه است. خس‌خس سینه، تنگی نفس، سرفه مزمن، احساس درد یا سنگینی در قفسه سینه و خلط زیاد از علائم اصلی بسیاری از بیماری‌های ریوی است. از این رو این علائم را نادیده نگیرید. تشخیص بیماری‌های ریوی توسط متخصص ریه و با روش‌های مختلفی صورت می‌گیرد.

هوش مصنوعی در پزشکی چیست؟کاربردهای هوش مصنوعی در حوزه سلامتمزایای هوش مصنوعی در پزشکیآیا هوش مصنوعی به طور کامل جانشین پزشکان خواهد شد؟چه چیزی در آینده از پزشکان انتظار می‌رود؟

هر چقدر سطح ارائه خدمات پزشکی پایین‌تر باشد، به همان میزان تعداد بیشتری از مردم با مشکلات سلامتی دست به گریبان خواهند بود.

همان‌طور که گفته شد، بیماری‌های مزمن اغلب درمان قطعی ندارند، اما راه‌کارهای موجود می‌توانند سرعت پیشرفت بیماری را کاهش دهند، زمان شروع عوارض را به تعویق بیندازند و کیفیت زندگی شما را بهبود بخشند.

بیماری سارکوئیدوز یک بیماری التهابی است که چندین اندام مختلف بدن مانند ریه را درگیر می‌کند. شایع‌ترین علائم مرتبط پوسته سر با ریه در این بیماری شامل موارد زیر هستند:

بیماری‌های بینابینی ریه گروهی از ۱۰۰ بیماری مزمن است که با تأثیر بر انترستیس (قسمتی از ساختار ریه که تور مانند است) و ضخیم‌شدن آن، باعث زخم‌شدن و التهاب بافت‌های ریوی می‌شوند.

بسیاری از افراد بر این باورند که علائم بیماری ریوی، با افزایش سن ظاهر می‌شود. این باور غلط است. زیرا اکثر بیماری‌ها مانند سرطان ریه و آسم، سن و سال نمی‌شناسد و ممکن است برای هر فردی و در هر سنی به وجود بیاید.

هر بیماری یا مشکلی که دیر تشخیص داده شده یا به آن بی‌توجهی شود، می‌تواند به جدی‌ترین بیماری ریوی تبدیل گردد.

با این حال، تعداد قابل توجهی از مردم پس از کووید درد بدن را تجربه می‌کنند. در این صورت، ممکن است شما مدت زیادی مبتلا به کووید باشید، وضعیتی که در آن علائم عفونت کووید پس از از بین رفتن عفونت همچنان ادامه دارد.

درمان بیماری‌های ریوی به دست دکتر متخصص ریه انجام می‌شود. اما اگر بیماری عفونی باشد، ممکن است که به کمک دکتر عفونی هم نیاز باشد.

علت ایجاد پنومونی می‌تواند عواملی همچون ویروس یا باکتری، عوامل قارچی و پنومونی مرتبط با دستگاه ونتیلاتور باشد.

جراحی (در مواقعی ممکن است که نیاز به اقدامات جراحی مانند تخلیه کردن مایع جمع شده درون ریه‌ها و یا روش‌های دیگر استفاده شود)

پس از تشخیص باید به درمان آن بپردازیم. بیماری‌هایی از قبیل آسم یا حتی سرطان ریه، علاوه بر روش‌های دارودرمانی و پرتودرمانی با روش‌هایی مانند تمرین تنفسی نیز کنترل می‌شوند. اگر این علائم را دارید بهتر است با یک فوق تخصص ریه در دکترتو مشورت کنید. شما می‌توانید به صورت تلفنی، آنلاین و متنی یا حضوری با متخصص و فوق تخصص ریه مشورت کنید. دکترتو مراقب سلامتی شماست!

Report this page